Wednesday, April 20, 2011

Misiune indeplinita!!! Iepurasul a ajuns in Centrul de zi Sfantul Vasile

Iepurasul a ajuns in Centrul de zi Sfantul Vasile din Bucuresti. A asistat la serbarea pregatita de cei mici, special pentru el si apoi le-a oferit daruri cu ocazia Sarbatorii Pascale. Cei mici l-au rasplatit pe iepuras strangandu-l in brate, laudandu-i- ba nasucul, ba codita, ba urechiusele...Iepurasul a fost foarte emotionat de bucuria celor mici si vrea din tot sufletul sa le multumeasca  tuturor prietenilor nostri care s-au implicat in aceasta campanie si datorita carora am reusit din nou sa facem fericite atatea suflete curate.Vineri iepurasul ajunge si la Homorod unde il asteapta inca 100 de copii.
Le multumim prietenilor ZURLI care au adus jucarii la spectacolul Tiribam-Tiribum de la Teatrul Tandarica, celor care au pregatit pachete pentru copilasi, multumim Agentiei VIOLET pentru bananele  DOLE si,  partenerilor nostri in Campania - Vreau sa-l ajut pe IEPURAS: NationalFM, RevistaTango.ro, CartileTango.ro, Sapteseri, Superbebe, www.gradinitebucuresti.ro; wwwprichindelulmeu.ro.
Sambata de la ora 14.00 si in reluare duminica de la ora 10.00 pe B1TV puteti vedea o emisiune semnata de prietena noastra Roxana Iliescu despre aceasta campanie!!!
Echipa ZURLI va multumeste si va doreste SARBATORI FERICITE!!!























































No comments:

Post a Comment